Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

Mercedes-Benz CPH service og værkstedsbooking.

Som ejer af en personbil fra Mercedes-Benz, får du adgang til en lang række services, som gør dit liv som bilejer lettere. 24-timers vejhjælp, et velfungerende bookingsystem og mekanikere, der står til rådighed døgnet rundt, hvis bilen mod forventning svigter. Vi har samlet over 50 års specialisterfaring, så vi altid er klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål om din bil, behov for at booke en aftale eller akut brug for hjælp.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har tekniske spørgsmål til din bil eller skal booke en tid på værksted.

 

Værkstedsbooking har åbent:
Mandag til fredag fra 7.30-17.30.

 


 

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7011 2255 eller på mail til mbcphbooking@daimler.com
 

Mercedes-Benz CPH City står klar.

Nu kan vi byde velkommen i vores nye afdeling Mercedes-Benz CPH City på Sydhavnsgade nr. 16 (tilkørsel via Scandiagade).

 

Vores afdeling i Ishøj er flyttet til en central placering i København. Vores nye bilhus byder på nye digitale løsninger som giver os de bedste rammer for at give dig den bedste oplevelse når du besøger os.

 

Vores nye afdeling har både værksted og salgsafdeling for personbiler og varebiler.

 

Vi glæder os til at se dig til Grand Opening i vores nye moderne Mercedes-Benz CPH forretning d. 2.-3. november fra kl. 11-16.

 

Vinterhjul.

Vinterperioden er en årstid hvor din Mercedes-Benz fortjener ekstra meget opmærksomhed.

 

Derfor har vi samlet komplette sæt vinterhjul til din Mercedes-Benz og alt det tilbehør der sørger for at du og din Mercedes-Benz kommer sikkert og bekymringsfrit igennem vinteren.

Læs mere her
 

Mercedes-Benz Guides.

Hav altid adgang til din bils instruktionsbog med app’en „Mercedes-Benz Guides“.

 

Start med den hurtige adgang, opdag din bils highlights eller udbyg din viden med nyttige tips.

 

„Mercedes-Benz Guides“giver dig et overblik over alle Mercedes-Benz modeller på smartphone eller tablet.

 

Download til Iphone og Ipad her

Download til android her 

 

 

 

 

Mercedes-Benz more magasin.

Mercedes-Benz har netop udgivet det årlige more-magasin, der er fyldt med originalt tilbehør og collection-merchandise.

Se Mercedes-Benz more magasinet her
 

Service og værksteder.

Som ejer af en personbil fra Mercedes-Benz CPH, får du adgang til en lang række services, som gør dit liv som bilejer lettere. 24-timers vejhjælp, et velfungerende bookingsystem og mekanikere, der står til rådighed døgnet rundt, hvis bilen mod forventning svigter.

Læs mere vores værksteder
 

Mercedes me.

Din Mercedes-Benz er udstyret med fremtidens intelligente kommunikationsnetværk med adgang til en lang række funktioner, som du kan styre med din smartphone.

Læs mere om Mercedes Me