Mercedes Benz CPH

Mercedes MB+.

MB+ er en helt særlig servicepakke, vi tilbyder alle ejere af en Mercedes-Benz, der er over 4 år gammel. Bilen behøver ikke være købt hos os, og det er tilmed gratis at tilmelde sig.

 

MB+ fordele.

Et gratis tilstandstjek.
En gang om året tilbyder vi dig at gennemgå din bil fra A til Z. Helt gratis. Du er velkommen til at være tilstede imens, under alle omstændigheder får du en omhyggelig liste udleveret bagefter, som giver dig et præcist billede af din bils tilstand.

Fast lav pris på service og reparationer.
De fleste mennesker frygter at sende deres bil på værksted, fordi de ikke kan gennemskue, hvad det kommer til at koste. Hos Mercedes-Benz CPH får du en fast, lav pakkepris på serviceeftersyn og udvalgte reparationer inkl. arbejdsløn.
Det er din garanti mod ubehagelige overraskelser.

Faste rabatter.
Vi vil gerne have, at din bil er velkørende og sikker. Altid og hele tiden. Derfor tilbyder vi dig som MB+-medlem 10% rabat på nye dæk og fælge og 15% rabat på tilbehør og merchandise.

Flere fordele, når din bil fylder 6.
Jo ældre bilen er, des større grad af opmærksomhed har den brug for. Derfor tilbyder vi dig 25% rabat på serviceeftersyn og udvalgte reparationer, når din bil er mere end 6 år gammel.

Gratis omregistrering, hvis du sælger.
Det er vigtigt, at bilen bliver omregistreret hurtigt, hvis den er blevet solgt. Vi tilbyder at gøre det for dig, så du undgår bekymringer om skader, forsikring eller misbrug – og køber slipper for både besvær og en udgift på 438 kr.

Garanti på reservedele.
Hos Mercedes-Benz CPH kan du være sikker på, at alle anvendte reservedele er 100% originale. Vi tilbyder endda 2 års garanti på alle reservedele, der indgår i reparation og/eller serviceeftersyn.

Nyd en rengjort bil.
Når din bil har været til serviceeftersyn eller reparation hos Mercedes-Benz CPH, får du den altid retur i nyvasket og støvsuget tilstand.
Vi tjekker også gerne dit dæktryk, så du altid er sikker på, at det er korrekt. Det betyder både noget for din køreoplevelse og din økonomi.
Når din bil skal til syn, klarer vi også gerne det for dig for et gebyr på 1.120 kr., der inkluderer både klargøring, syn, synsgebyr og karosserieftersyn.

Deltagelse i særlige arrangementer.
Som medlem af MB+ modtager du løbende invitationer til spændende events. Og det handler langt fra altid om biler, det kan også handle om sport eller kultur.

 

Med MB+ får du fordele, der holder lige så længe som din Mercedes.

Når din Mercedes fylder 4 år kan du tilmelde dig MB+ hos Mercedes-Benz CPH. Det koster ikke noget – og du behøver ikke at have købt bilen hos os. MB+ giver dig blandt andet faste, lave priser, rabatter og ekstra service lige så længe, som din Mercedes holder. Og det kan jo godt være temmelig længe.
Oven i købet stiger rabatten, når bilen fylder 6 år.

 

Du kan jo begynde med et gratis tilstandstjek.

Der er ingen grund til at vente med at tage MB+ fordelene i brug. Allerede fra første dag tilbyder vi at udføre en grundig gennemgang af din Mercedes uden beregning. Og du er velkommen til at være med, når vores mekanikere gennemgår din bil. Måske giver vi din bil topkarakterer, måske er der ting, som vi anbefaler, at du i nær fremtid får repareret. Hvis vores MB+ tilstandstjek viser, at der er reparationer, som vi vil anbefale, at du får udført, får du selvfølgelig et detaljeret tilbud.

 

Fast, lav pris på serviceeftersyn og reparationer.

Når du afleverer din Mercedes til service hos Mercedes-Benz CPH, får du en fast lav pakkepris. Det betyder, at vi giver dig en fast, lav pris på serviceeftersyn og udvalgte reparationer, hvor arbejdslønnen er inkluderet. På den måde er du sikret mod dyre overraskelser.

 

Rabatter der er værd at køre efter i mange år.

En Mercedes er en meget holdbar og driftsikker bil. Det ved du jo sikkert alt om. Så måske, eller forhåbentlig, får du ikke meget brug for større reparationer. Til gengæld får du helt sikkert brug for nye dæk en gang imellem. Så dem synes vi, du skal ha’ 10% rabat på – hver gang. Det gælder også fælgene! Vil du gøre
lidt ekstra ud af din bil, giver vi også 15% rabat på tilbehør og al merchandise.

 

Gratis omregistrering når du sælger.

Har du planer om at udskifte din Mercedes, tilbyder vi at sørge for omregistreringen. Dermed er du sikker på, at omregistreringen sker hurtigt, så du ikke skal have bekymringer om skader, forsikring eller misbrug, der kan falde tilbage på dig. Og den nye ejer slipper for besværet samt en udgift på 438 kr.

 

Hvem vil ha’ en uoriginal Mercedes?

Du har valgt at køre Mercedes – og det vil du sikkert gerne blive ved med. Det betyder vel også, at du altid bruger originale reservedele, ellers bliver din bil jo mindre og mindre Mercedes! Mercedes-Benz CPH er autoriseret Mercedes forhandler og vi kunne ikke drømme om at bruge andet end originale dele, der overholder samtlige strenge krav, som Mercedes-fabrikken stiller.

 

Vask og støvsugning, syn og dæktjek. Det klarer vi – uden beregning.

Når din bil har været til service eller reparation hos os, får du den tilbage nyvasket og støvsuget – altid. Når du vil være sikker på, at dine dæk er i orden og du kører med det helt korrekte dæktryk, så tjekker vi det når som helst. Og når bilen skal til syn, kan vi klargøre den, køre den til syn for dig og
betale synsgebyret. Sådan er vi hos Mercedes-Benz CPH, når du har en MB+ aftale.

 

MB+ giver endnu flere fordele, når din Mercedes fylder 6 år.

Udover de tilbud MB+ giver, når din Mercedes er 4 år gammel, så sker der endnu mere, når den fylder 6 år. Rabatterne stiger fra 15% til 25% på serviceeftersyn og udvalgte reparationer og du vil løbende modtage invitationer til de events, som Mercedes-Benz CPH arrangerer. Det kan være sport, det kan være kultur eller naturligvis arrangementer i forbindelse med præsentation af nye Mercedes modeller.

 

Kan jeg få MB+?

Du kan tilmelde dig MB+, hvis din Mercedes-Benz er over 4 år gammel.

Du skal dog være opmærksom på at MB+ ikke tilbydes smart, lastbiler og AMG-modeller.

 

Hvis du har nogen spørgsmål til MB+ tilbud eller tilmelding, så ring til vores kontaktcenter på:

 

Kontakt os på tlf. 7015 9159 eller send en mail til mbcphbooking@daimler.com

 

Kontaktcenteret har åbent:
Mandag til fredag fra 7.30-17.30.

Find os her

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Hørsholm – værksted

København S

Snorresgade 17 – 19

2300 København S

København S – værksted

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Søborg – værksted

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – værksted

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Ishøj – værksted
Tilmeld dig MB+