Mercedes Benz CPH

Mercedes Me.

 

Direkte adgang til kundeservice.

Du får direkte adgang til Mercedes-Benz’ kundeservice med masser af fordelagtige tilbud, serviceydelser og information fra det særlige univers, som du er en del af. De digitale tjenester kan bestilles i Mercedes me connect Store. Netværket kan også installeres på ældre Mercedes-Benz-modeller.

Mercedes Me Connect Store
 

Kommuniker med din Mercedes-Benz.

Takket være den nyeste teknologi kan du nu kommunikere med din Mercedes-Benz.

 

Ved hjælp af din smartphone eller tablet, får du adgang til en lang række oplysninger og tjenester, som med garanti vil gøre din hverdag lettere.

 

Du downloader ganske enkelt Mercedes me-app’en og opnår via internet og Bluetooth adgang til et omfattende univers af effektive, digitale løsninger.

 

Løser hverdagens opgaver.

Med denne unikke kommunikationsløsning kan du hente konkrete informationer om bilen, som giver dig tryghed og optimerer din køreoplevelse.

 

For eksempel kan du tjekke, hvor mange liter benzin der er i tanken, hvor meget strøm der er på batteriet, og om lufttrykket i hjulene er optimalt.

 

App’en kan også øge din oplevelse af komfort. Med et enkelt klik på telefonen kan du sætte bilen i gang med at varme op, mens du selv nyder din morgenmad i fred og ro, så den er behageligt lun, når du er klar til at køre.

 

Du kan endda få hjælp til at finde bilen, hvis du har glemt, hvor du parkerede den, og hvis du bliver i tvivl om, hvorvidt du huskede at låse dørene, kan det klares med et hurtigt klik på telefonen, selv når du er langt fra bilen.

 

App’en sørger også for at advare dig, hvis du er tæt på at overskride den tid, du må holde parkeret, så du undgår irriterende parkeringsbøder.

 

Connect business gør arbejdsdagen mere effektiv.

Når bilen anvendes i professionel sammenhæng, tilbyder Connect business en lang række innovative løsninger, som tilpasses den enkelte virksomheds behov.
Som flådeadministrator får du således adgang til rapporteringsværktøjer, der giver præcis information om tidspunkt, destination og antal kørte kilometer for den enkelte bil.
Med anvendelse af systemets intelligente analyseværktøjerne kan du herefter justere og optimere processerne, så virksomheden får den mest effektive udnyttelse af alle biler i flåden.
Systemet giver samtidig chaufførerne mulighed for at føre en delvist automatisk kørebog, som sikrer gennemskuelighed for administratoren, samtidig med at den beskytter chaufførens privatsfære.

 

En ven i nøden.

De kommunikative funktioner hjælper dig også i tilfælde af ulykke eller havari. Adapteren sikrer dig hurtig assistance ved at overføre din position og indsamle informationer om bilen, så servicefolkene hurtigt kan få overblik over situationen.
Med app’en kan du efterfølgende udarbejde servicerapport suppleret med både billeder og eventuelle diktafonoptagelser, så det er lige til at sende af sted.

 

Al administration samlet ét sted.

Via Adapteren får du direkte adgang til Mercedes-Benz’ kundeservice med masser af fordelagtige tilbud, serviceydelser og information fra det særlige univers, som du nu er en del af.
Du kan anvende app’en, når bilens servicebog skal opdateres, blive mindet om, når det er tid til servicebesøg og træffe aftale om besøg på serviceværkstedet.
Du skal blot downloade Adapter-app’en, registrere dig og endelig forbinde telefon og bil ved hjælp af Bluetooth, så åbner der sig en verden af effektive løsninger.

De digitale tjenester kan bestilles i Mercedes me connect Store, som du kan finde herunder.

Mercedes me connect Store
 

De fleste Mercedes-Benz kan kommunikere.

Mercedes-Benz personbiler, der er produceret efter 2016, er som standard udstyret med Mercedes me Connect. Der er dog ingen grund til at ærgre dig, hvis din bil er ældre, for ved at eftermontere en Mercedes me Adapter, får du adgang til lang række funktioner i Mercedes me Connect.
Ved at klikke på knappen herunder kan du se, om din bil er på listen over modeller, der kan opgraderes.

Læs mere
 

Mercedes Me Adapter.

Bilen kan aktiveres på afstand, for eksempel kan du sidde i fred og ro over morgenmaden, mens du sætter bilen i gang med at varme op, så den er behagelig og klar, når du kommer ud og skal køre.

 

Hvis du har glemt, hvor du har parkeret din bil, kan du finde den ved hjælp af Mercedes me. Ind imellem glemmer man også, om man nu huskede at låse bilen, men heller ikke det er længere et problem, for med telefonen kan du både låse og låse op, også selvom du er langt fra bilen.

 

Med en Mercedes me Adapter kan blandt andet tjekke:

  • Hvor mange liter benzin der er i tanken.
  • Hvor meget strøm der er på batteriet.
  • Om lufttrykket i bilens dæk er korrekt.