Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

Mercedes-Benz Mobilo.

 
 

Din garanti for mobilitet.

Denne service er din garanti for, at du når frem, også selvom din bil mod forventning skulle gå i stå undervejs på grund af en teknisk fejl, et mindre uheld, en ulykke eller hærværk.

 

Mobilo står for mobilitet.

 

Vi hjælper dig videre. Hurtigt og effektivt.

 

Kontakt os, hvis du:

Ønsker at booke tid til din bil på et af vores 6 værksteder.

Skal aflyse eller rykke din tid på værkstedet.

Har et teknisk spørgsmål til din bil.

Har spørgsmål til din digitale servicebog.

Ønsker pris og tilbud på dæk eller komplet hjul til din bil.

Ønsker at tegne en garantiforlængelse eller servicekontrakt.

Er ny kunde hos Mercedes-Benz CPH og har generelle spørgsmål.

 

Betingelser for Mobilo.

Mobilo gælder i hele Europa for Mercedes-Benz personbiler.

 

Som udgangspunkt dækker Mobilo i 2 år, hvis din bil er indregistreret efter 01.01.2015, og i 4 år, hvis den er indregistreret mellem 01.04.2008 og 31.12.2014. Efter denne periode kan du forny din Mobilo-aftale i helt op til 30 år.

 

 

Forudsætningen for at kunne forlænge aftalen er din dokumentation for, at al service på bilen er udført i overensstemmelse med serviceplanen og på autoriserede Mercedes-Benz-serviceværksteder.

 

Ved regelmæssig service bliver din Mobilo automatisk fornyet frem til næste planlagte serviceeftersyn, dog højst med ét år ad gangen.

 

Genvind Mobilo.

Har du fået afbrudt din Mobilo-serviceaftale, fordi bilen ikke er blevet serviceret efter forskrifterne, kan du få genetableret aftalen ved at få foretaget ny service på et autoriseret værksted.

 

Ved uheld og ulykke.

For at du kan komme hurtigt videre i tilfælde af uheld eller ulykke, klarer vi mindre reparationer på stedet, hvis det kan lade sig gøre.

 

Hvis ikke det er muligt, sørger vi for at bugsere bilen til nærmeste Mercedes-Benz-serviceværksted.

 

Vi dækker udgifterne til overnatning i op til tre dage, hvis reparationen ikke kan foretages straks.

 

Hvis du foretrækker at køre videre, sørger vi for en erstatningsbil og betaler udgifterne, der er forbundet hermed i op til tre dage, mens reparationen bliver udført.

 

Du kan også få dækket udgifterne til videre rejse med fly eller tog.

 

Når bilen er klar på værksted, kan du vælge mellem at få dækket udgifterne til at rejse tilbage til værkstedet og hente bilen eller få bilen transporteret til din bopæl eller serviceværksted, såfremt det ikke er lykkedes at gøre bilen køreklar inden for tre dage.

 

Ved småuheld og tekniske fejl.

Du kan ligeledes aktivere din Mobilo-aftale ved småuheld som en mistet nøgle, manglende olie eller kølervæske, eller hvis du er kommet til at tanke med det forkerte brændstof.

 

Ved hærværk.

Hvis din bil har været udsat for hærværk eller anden voldspåvirkning udefra, som betyder, at den ikke kan køre, sikrer din Mobilo-aftale, at du kommer godt videre.