Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

Serviceaftaler & Garanti.

 

Forlænget garanti.

Gør livet let for dig selv.
Med en serviceaftale undgår du uforudsete udgifter til din Mercedes-Benz. Aftalen følger bilen i årevis, og du vælger selv, hvor omfattende den skal være. Vi skræddersyer serviceaftalen, så den passer præcist til dit behov.

 

Du kan vælge mellem fire forskellige serviceaftaler til din Mercedes-Benz personbil:

• Mercedes-Benz Service Advance – forlænget garanti.
• Mercedes-Benz Service Compact (service).
• Mercedes-Benz Service ClassicPlus (service og forlænget garanti).
• Mercedes-Benz Service Excellent (service, forlænget garanti og sliddele).

 

Du kan endda nå at tegne aftalen helt frem til, at din bil er 3 år og 3 måneder gammel og har kørt max. 77.000 km afhængigt af produktet – og inden tredje service. Bestil en serviceaftale – og vi giver dig mere information og en detaljeret løsning, der er skræddersyet til dine specifikke behov.

Ring til vores servicerådgivere på tlf. 70 159 159.

 

Service Advance.

Service Advance – Forlænget garanti.
Enhver Mercedes-Benz er født med en fabriksgaranti på 2 år. Med en Advance-serviceaftale kan du fortsætte din bekymringsfri kørsel i 1 eller 2 år, efter at bilens fabriksgaranti er udløbet.

Med Advance har du fuld garanti i hele aftaleperioden, og aftalen overføres tilmed til den nye ejer, såfremt du sælger bilen i garantiperioden.

Beregn prisen på din serviceaftale
 

Service Compact.

Service Compact – service.
Denne aftale dækker alle serviceeftersyn inkl. arbejdsløn, olie, smøremidler og servicedele i aftaleperioden i henhold til bilens serviceplan.
Aftalen kan tegnes frem til 3 år og 3 måneder fra bilens første registreringsdato, eller når den har kørt max. 77.000 km. Aftalen skal tegnes inden bilens tredje service.

Beregn prisen på din serviceaftale
 

Service ClassicPlus.

Service ClassicPlus
– service og forlænget garanti.

Med denne serviceaftale forlænger du bilens garanti i aftaleperioden. Det betyder, at alle reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på både mekaniske og elektroniske dele er dækket af aftalen.

 

Det samme gælder alle serviceeftersyn inkl. arbejdsløn, olie, smøremidler og servicedele i aftaleperioden i henhold til bilens serviceplan.
Aftalen kan tegnes frem til 2 år fra bilens første registreringsdato, eller når den har kørt max. 77.000 km. Aftalen skal tegnes inden bilens tredje service.

Beregn prisen på din serviceaftale
 

Service Excellent.

Service Excellent – service, forlænget garanti og sliddele.
Hvis du ønsker at være sikret på alle områder, anbefaler vi dig at tegne en Service Excellent-aftale. Udover at forlænge bilens garanti i aftaleperioden, således at alle reparationer som følge af materiale- eller fabrikationsfejl på både mekaniske og elektroniske dele er dækket af aftalen, dækker aftalen også reparationer som følge af normal slitage samt omkostninger til periodisk syn.
Det samme gælder alle serviceeftersyn inkl. arbejdsløn, olie, smøremidler og servicedele i aftaleperioden i henhold til bilens serviceplan.
Aftalen kan tegnes frem til 2 år fra bilens første registreringsdato, eller når den har kørt max. 77.000 km. Aftalen skal tegnes inden bilens tredje service.

Beregn prisen på din serviceaftale
 

El- og Hybridmodeller.

Særlige forhold omkring El- og Hybridmodeller.

Som ejer af en el- eller hybridmodel kan du tegne alle ovenstående aftaletyper.

Dock og HV-batteriet er undtaget fra garantiforpligtelsen på serviceaftalen. Garantien følger alene det medfølgende battericertifikat, afhængigt af model.

 

Forlæng fabriksgarantien.

Service Advanced – forlænget garanti.

Enhver Mercedes-Benz er født med en fabriksgaranti på 2 år. Med en Advanced-serviceaftale kan du fortsætte din bekymringsfrie kørsel i 1 eller 2 år, efter at bilens fabriksgaranti er udløbet.

Du behøver ikke beslutte dig for en forlængelse af fabriksgarantien, når du køber bilen. Inden for de første 2 år, og inden du har kørt 60.000 km i bilen, kan du vælge at tegne en Advance-aftale.
Forlængelsen af fabriksgarantien er også en mulighed, hvis du har købt bilen brugt, når blot den er under 2 år gammel og ikke har kørt mere end de 60.000 km. Med en Advance-aftale har du fuld garanti i hele perioden, og da garantien følger bilen, er det et ekstra salgsargument, hvis du vælger at sælge bilen, inden aftalen er udløbet.

 

Føl dig tryg i hele Europa.
Skulle du få behov for at iværksætte garantien, bestemmer du selv, hvilket af de autoriserede værksteder, bilen skal repareres på. Du er også dækket ved kørsel i resten af Europa og har adgang til Mercedes-Benz’ store servicenetværk.

Bestil tilbud på en forlænget garanti.

 

Nybilsgaranti.

Vi tager ansvar for din bil. I EU-medlemslandene samt Island, Lichtenstein, Norge og Schweiz eksisterer der en 2-årig nybilsgaranti på alle Mercedes-Benz personbiler.

 

Garantien træder i kraft, den dag du får bilen udleveret eller fra første indregistreringsdato uden kilometerbegrænsning. Det kontraktlige tilsagn får du der, hvor du har købt bilen.
Den er et supplement til det lovmæssige mangelansvar og giver dig ekstra tryghed de første to år af bilens levetid.

Find os her

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Søborg – værksted

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Hørsholm – værksted

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Ishøj – værksted

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – værksted

København S

Snorresgade 17 – 19

2300 København S

København S – værksted