Mercedes Benz CPH Gå til personbiler

Mercedes værksteder.

 

Autoriseret Mercedes værksted

Som ejer af en personbil fra Mercedes-Benz CPH, får du adgang til en lang række services, som gør dit liv som bilejer lettere. 24-timers vejhjælp, et velfungerende bookingsystem og mekanikere, der står til rådighed døgnet rundt, hvis bilen mod forventning svigter.

 

For at kunne tilbyde dig en hurtig service og en let adgang til vores autoriserede Mercedes værksteder, har vi placeret 5 serviceværksteder på forskellige adresser i Storkøbenhavn. Så du kan vælge det værksted, som enten er tæt på dit hjem eller din arbejdsplads. Du finder vores serviceværksteder her:

 

 

 

 

Dynamovej 7, Søborg
Ådalsvej 54, Hørsholm
Heimdalsvej 2, Hillerød
Baldersbækvej 8M, Ishøj
Snorresgade 17 – 19, København S

 

Lufthavnsservice i Snorresgade: Få serviceret din bil mens du rejser, så sparer du lufthavnsparkeringen.Du har nu mulighed for at stille din bil på vores værksted i Snorresgade på Islands Brygge, når du alligevel skal i lufthavnen. Så lover vi, at servicere din Mercedes, mens du er ude og rejse.

 

Se åbningstider i bunden.

 

 

Skadesservice.

 

Små reparationer / pladeværksted.

Hos Mercedes-Benz CPH foretager vi både store og små reparationer. Vi skelner mellem Small Repair og det store pladeværksted afhængig af størrelsen på din skade og dermed omfanget af reparationen.
Har du en mindre skade på bilen, som f.eks. stenslag, mindre bule eller ridse i døren, så kontakt den nærmeste Mercedes Small Repair-afdeling i Hørsholm, Søborg. Ved henvendelse bedes du venligst oplyse, hvor din bil er forsikret.

 

Ved mindre skader og reparationer, kontakt

Har du en stor skade på bilen? Kontakt pladeværkstedet i Hørsholm.
En stor skade kan defineres som en alvorlig skade på karroseriet. Store skader på karroseriet skal repareres i Hørsholm på alle typer varebiler. Ved henvendelse bedes du venligst oplyse, hvor din bil er forsikret.

 

 

Ved større skader og reparationer, kontakt

Det kan være svært selv at vurdere størrelsen på en skade. Derfor står vores personale i afdelingerne klar til at hjælpe. Ring til os, og vi guider dig til det rigtige skadesservicecenter.

 

Opret en konto.

Mercedes-Benz CPH gør det nemt at betale.
Når du handler hos Mercedes-Benz CPH A/S kan du enten afregne kontant eller oprette en konto.
Hvis du ønsker at oprette en konto hos os, får du:

 

– Et samlet overblik over udeståender via et månedligt kontoudtog.
– Rentefri kredit.
– Maksimal kreditramme på 35.000 kr.

 

Alle regninger og kontoudtog sendes per mail, derfor er det vigtigt, at du giver os besked, hvis din mailadresse ændres.
Har du flere biler og dermed et større køb, kan du ansøge om en større kreditramme. Vi foretager altid en individuel kreditvurdering.

Betalingsbetingelser på en konto er løbende måned + 15 dage. Ved for sen betaling pålægges renter og rykkergebyr.
For at oprette en konto, klik på kontooprettelse herunder. Udfyld alle relevante og obligatoriske felter.

 

Udskriv formularen og underskriv den.

Send den til debitormbcph@daimler.com eller pr. post til Mercedes-Benz CPH A/S, Ådalsvej 54, 2970 Hørsholm, Att.: Bogholderi.

Opret konto her
 

Ris & Ros.

Hos Mercedes-Benz CPH lægger vi stor vægt på kvalitet, ansvar og professionalisme på alle områder.

 

Hvis du, siden vi leverede din nye bil, har haft oplevelser med bilen, eller med Mercedes-Benz CPH, har spørgsmål til en faktura, eller bare generel ris eller ros, vil vi meget gerne høre fra dig.

 

Kontakt os ved at skrive til mercedesbenzcph@daimler.com, angiv som minimum dit reg. nr. i emnefeltet og vedhæft gerne billeddokumentation, faktura eller andre bilag, som kan være relevant for sagen.

 

Du vil modtage en bekræftelse på din henvendelse indenfor først kommende hverdag.

Vi takker på forhånd for dine synspunkter.

 

Ankenævn for biler er et privat ankenævn som behandler forbrugerklager i forbindelse med køb af bil eller værkstedsregning. Se mere på Ankeklagenævn for bilers hjemmeside på: www.bilklage.dk

Find os her

København S

Snorresgade 17 – 19

2300 København S

København S – værksted

Hørsholm

Ådalsvej 54

2970 Hørsholm

Hørsholm – værksted

Søborg

Dynamovej 7

2860 Søborg

Søborg – værksted

Ishøj

Baldersbækvej 8M

2635 Ishøj

Ishøj – værksted

Hillerød

Heimdalsvej 2

3400 Hillerød

Hillerød – værksted