kr./md.
Videre til udstyr
kr./md.
Fortsæt til kontaktoplysninger
kr./md.
Bestil uforpligtende tilbud

Om MB Minilease aftalen

Lejen dækker service, forsikring samt grøn ejerafgift og er inklusive 2.000 km/md.

Depositum svarede til 3 måneders ydelse, forudbetales inden levering. Du får det retur, når lejen er slut med forbehold.

Etableringsgebyr på 1.995 kr. ved oprettelse af første sammenhængende kontrakt.

Tak for din interesse

Hvad sker der nu?

Du vil snart blive kontaktet af en salgsrådgiver..

Mens jeg venter

Læs om

kr./md.
Bestil uforpligtende tilbud

Om MB Minilease aftalen

Lejen dækker service, forsikring samt grøn ejerafgift og er inklusive 2.000 km/md.

Depositum svarede til 3 måneders ydelse, forudbetales inden levering. Du får det retur, når lejen er slut med forbehold.

Etableringsgebyr på 1.995 kr. ved oprettelse af første sammenhængende kontrakt.

Tak for din interesse

Hvad sker der nu?

Det betyder alt for os at give dig det bedste udgangspunkt for at finansiere din drømmebil. Løsningen kan være vores Finansiering, der er skræddersyet efter dine behov. Kontakt os og hør mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Kontakt mig omkring tilbud
Særlige ønsker
Mine informationer
Send
Tak for din interesse

Hvad sker der nu?

Det betyder alt for os at give dig det bedste udgangspunkt for at finansiere din drømmebil. Løsningen kan være vores Finansiering, der er skræddersyet efter dine behov. Kontakt os og hør mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Book en prøvetur
Mine informationer
Book prøvetur
Tak for din interesse

Hvad sker der nu?

Det betyder alt for os at give dig det bedste udgangspunkt for at finansiere din drømmebil. Løsningen kan være vores Finansiering, der er skræddersyet efter dine behov. Kontakt os og hør mere om, hvilke muligheder vi kan tilbyde dig.

Næste
Næste
Næste
Næste

Vejl. pris
Næste
Næste
Vi kunne ikke finde modellen på din bil baseret på den angivne nummerplade, eller den er ikke angivet som en Mercedes. Du kan sagtens fortsætte med at udfylde formularen.
Næste

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Gå tilbage til hjemmesiden
23C0021 018

Ikonisk E-Klasse sedan gør stærkt comeback med spritnyt high tech. 

År 2023 markerer starten på en helt ny generation af E-Klasse sedan. Den sjette af slagsen for at være helt præcis. Mange vil mene, at E-klassen er Mercedes-Benz’ hjerte, for modellen har rødder helt tilbage fra fabrikkens tidligste dage. Den spritnye model er et omvandrende luksusstatement, der på sin vis symboliserer overgangen fra forbrændingsmotor til elektrisk drivmiddel. Den sofistikerede luksussedan har gennemgået noget af et redesign med unikke og toneangivende designetaljer, som vi naturligvis skal kigge nærmere på her. Og så åbner den elektroniske arkitektur med softwarebaserede elementer i kabinen op for en ekstraordinær digital køreoplevelse og en medrivende underholdning, der pirrer alle dine sanser. 

Klassiske designdetaljer og perfekte proportioner. 

Selvom ingeniørerne fra Stuttgart har overført en række velkendte designdetaljer fra S-klassen over til den nye E-Klasse sedan, blandt andet de flugtende dørhåndtag, slanke todelte LED-striber langs front- og bagende samt et prominent baglygtedesign, er den stadigvæk et unikt designerkunstværk uden lige. 

Lad os til en start lige dvæle en smule ved baglygterne, for her er der særligt én delikat designdetalje, der øjeblikkeligt stjæler rampelyset og som i den grad skiller sig ud. Nemlig den todelte hæklygte med ny kontur og integrerede Mercedes-Benz stjerner i lysdesignet, der også kommer med et særligt dag- og natdesign. Det fremhæver bilens muskuløse udtryk og tilføjer en ny dimension af umiskendelig, sportslig elegance. DIGITAL LIGHT-forlygterne adskiller sig også fra forgængerens med en curvy designform, der har subtile konnotationer til et øjenbryn og giver på sin vis fronten en helt ny dynamisk attitude. Og så er det faktisk helt op til dig, hvorvidt du ønsker projektionsfunktionen føjet til lygterne. Vores svar er et rungende ja! 

Bliver vi hængende lidt endnu ved fronten, vil det skarpe øje også spotte sensuelle stylingelementer med visuel inspiration fra EQ-modellerne. Det ses tydeligst omkring kølergrillen, der i øvrigt kan være baggrundsbelyst, hvis du sætter dit kryds på ekstraudstyrslisten. Det bemærkelsesværdige er dog her den blanksorte indramning, der sømløst smeder lygterne og grillen sammen i en markant men harmonisk front. Og så pynter powerdomes naturligvis stadigvæk smukt motorhjelmen. 

En række velkendte lakfarver er tilgængelige for denne elegante sedan såsom obsidiansort, nautikblå, grafitgrå, hightechsølv, sort og polarhvid, men vi er selv lidt småforelskede i den fløjlsbrune og sølvgrønne farve. Det giver den noget ekstra power. Det sidste sofistikerede touch er naturligvis Mercedes-stjernen, som er slået stort op i grillen. Vælger du AMG Line, får du den store centrale stjerne på motorhjelmen, men hvis du hellere vil pynte ekstra op med Exclusive Line, vil stjernen agere som det klassiske, svævende emblem med kromdetaljer. I øvrigt er AVANTGARDE og NIGHT EDITION selvfølgelig stadigvæk udstyrslinjer, du kan peppe den smukke sedan op med. Der er ingen tvivl om, at den nye ikoniske E-Klasse sedan udstråler en udpræget Mercedes-Benz attitude med lige så perfekte proportioner og stærk personlighed.

Classy kabine, ENERGIZING-koncept og anti-rejsesygeprogram sørger for en luksuriøs køreoplevelse.

Må vi byde dig indenfor i den overdådige kabine, der ved første (og andet) øjekast bugner af design-delikatesser, udsøgte materialer og imponerende teknologiske finesser? Du er ikke et sekund i tvivl om, at der er lagt kærlighed og ekstremt omhyggelig præcision i interiørdesignet på E-Klassen. Ikke overraskende er kabinen fuldt fokuseret på luksuskomfort og kvalitetsmaterialer af allerhøjeste kaliber. Instrumentpanelet og sidebeklædningskanterne er sammen med de delvist elektriske multikontursæder betrukket med blødt og lækkert nappalæder for at give dig den bedste komfortoplevelse. 

Du får selvfølgelig også lændestøtte med i pakken, der altså gør det til en fornøjelse at køre langt i denne luksussedan. Går du all in på MANUFAKTUR-mærket, har du rig mulighed for at pynte kabinen op med panoramasoltag i sort MICROCUT mikrofiber, der giver lys og luft, samt pifte stemningen yderligere op gennem pynteelementer. Det stadfæster bare på smukkeste vis E-Klassens eksklusive og karismatiske usdseende. 

Bare rolig, vi er først lige begyndt at varme op til wellness-følelsen. ENERGIZING COMFORT-programmet er spækket med et væld af funktioner, som kun er sat i verden for at gøre dine køreture ekstremt behagelige. Det sker blandt andet gennem beroligende lyde og sædemassage, der faktisk også kan tilpasses dine behov med ENERGIZING COACH. Bilen er så tunet ind på dine behov, at dens systemer automatisk vil huske dine indstillinger og skabe en energigivende rutine for dig. Den kan eksempelvis memorere, at du foretrækker sædevarmen i kombination med en ambientebelysning i orange nuancer eller en særlig massageform.   

Som noget helt nyt debuterer E-Klasse sedanen med et anti-rejsesygeprogram, der hjælper dig med at lindre eventuelle symptomer på rejsesyge. Vil du bygge på med ekstraudstyr til klimabehovet, kan du som noget nyt nu også udstyre kabinen med automatiske ventilationsdyser med forskellige præinstallerede funktioner. Disse kan både indstilles synkront eller separat for fører og medpassager. 

Imponerende MBUX Superscreen er det bankende hjerte i kabinen. 

Den helt store nyhed i kabinen må dog uden tvivl være den nye MBUX Superscreen, der er din indgangsbillet til spændende digitale oplevelser. Og dem er der altså mange af. Hele tre skærme stjæler øjeblikkeligt rampelyset. Skærmene er sømløst forbundet under et fælles (glas)panel, der består af et førerdisplay, centraldisplay og et valgfrit passagerdisplay (også ekstraudstyr), som udvider glasoverfladen til at dække hele frontpanelet. Passagerdisplayet er udstyret med Privacy Mode der dæmper belysningen, så indholdet på skærmen ikke distraherer føreren på nogen måde. Hvis du dog ikke har behov for den fulde skærmpakke, kan du give kabinen endnu mere klassisk udstråling og elegance med pynteelementet i sort pianolak og horisontale striber, der peger ind mod centraldisplayet.

Men lad os lige vende tilbage til MBUX infotainmentsystemet, for det opdaterede system har gjort store fremskridt på feature-fronten. Bilens elektroniske arkitektur har også fået en opgradering uden lige, som gør den mere softwarebaseret, hvilket giver endnu bedre muligheder for at lykkes med løbende opdateringer af systemet. Eksempelvis er stemmestyringsfunktionen videreudviklet, der nu gennem ”Just Talk”-funktionen gør det muligt at aktivere stemmestyringen uden først at skulle sige kommandoen ”Hey Mercedes”. Displayet viser derefter et rødt mikrofonsymbol, som indikerer at bilen er klar til at tage imod dine kommandoer.

Vælger du MBUX Entertainment Plus-pakken får du adgang til førsteklassesunderholdning i form af blandt andet musik, sjove spil og spændende streaming-indhold. Systemet har fået et nyt lag, der gør det muligt at downloade og installere apps fra tredjepartsløsninger. Og så er det ikke helt skidt, at du faktisk får præinstalleret apps såsom Angry Birds (helt perfekt til børnene), Webex og Zoom til dine on the go online møder samt internetbrowseren Vivaldi. Tilføjer du underholdningsportalen ZYNC, kan du streame indhold og bruge E-Klassen som din helt egen transportable luksusbiograf.

1... 2... 3... Selfie! 

Som noget helt nyt kan du tilvælge at få indbygget et selfie-kamera på toppen af instrumentpanelet, hvilket jo er helt perfekt til, når du netop føler for at tage et par morgenmøder fra forsædet. Hvorfor ikke bruge bilen som dit eget videokonferencerum? Kameraet kan du selvfølgelig kun bruge, når bilen holder stille.

Og så topper Mercedes-Benz ingeniørerne altså lige den digitale opgradering med en digital bilnøgle, så du kan starte og låse bilen ved hjælp af din smartphone. Egentlig ret praktisk, hvis det skulle ske, at du en travl morgen ved en fejl får efterladt bilnøglerne derhjemme. Nu vi er ved de hjemlige omgivelser, ligger det lige til højrebenet at nævne, at du faktisk også kan forbinde din E-Klasse til dit Smart Home System og ad den vej styre dine Smart Home produkter såsom temperatur, belysning, rullegardiner og elektriske apparater, mens du er på farten. Du kan faktisk også udstede kommandoerne med din stemme. 

Der er ingen tvivl om, at E-Klassen virkelig får cementeret sit image som sofistikeret luksuslounge, men det stopper bestemt ikke her. Burmester 4D Surround lydanlægget har det fulde ansvar for, at du får en uforglemmelig lydoplevelse, hver gang du sætter din yndlings playliste på repeat. Der går ikke mange sekunder, før du bliver i tvivl om, hvorvidt du er til en livekoncert eller ej. Så sprød og lækker er lyden. 
Og så bidrager det kun til den gode stemning og velvære-fornemmelserne, at lydanlægget nu også afgiver vibrationer i sæderne, så du kan mærke lyden med alle dine sanser.

Creme de la creme er den aktive ambientebelysning, der topper hele musikshowet med en synlig visualisering af lyden. Det betyder, at du nu også vil kunne ”se” dine favorit musiknumre og filmklip via lysbånd, der går igennem hele kabinen. Hurtige beatsekvenser resulterer i lynhurtige lysskift eller dynamiske pulseringer om man vil, hvorimod flydende rytmer skaber en mere sammensmeltet lysfornemmelse i kabinen.

Evolutionært intelligent teknologi der får dig sikkert frem. 

Hver eneste detalje bevidner legende let, at Mercedes-Benz virkelig forstår sig på sit håndværk. Når det kommer til drivlinjerne, er der et væld af muligheder for at opleve fascinationen ved en luksus køredynamik, der på den ene side giver en støjsvag og elektrisk (frem)drift, og på den anden side gør det muligt for dig at rykke grænser og nyde den imponerende kraft fra den enten fire- eller sekscylindrede forbrændingsmotor, der parres elegant sammen med en 23 hk elektrisk motor.

Det er klart de tre plugin-hybridvarianter E 300 e, E 300 e 4MATIC og E 400 e 4MATIC, der bærer den elektriske identitet og kan altså med deres 129 elektrisk hk levere mellem 97 og 115 km elektrisk rækkevidde på en fuld opladning. Du kan også vælge mellem tre varianter, der kommer med en fantastisk effektiv forbrændingsmotor og er flittigt assisteret af et imponerende mildhybridsystem. Batteriet er blevet en smule større på dette og går fra 15 kW til 17 kW, som altså giver et boost på drejningsmomentet, helt præcist 205 Nm. 

Og så lad os da lige dedikere et par linjer til E-Klassens agile natur. Det skyldes primært den sænkede AGILITY CONTROL undervogn med justerbart dæmpningssystem og muligheden for bagakselstyring. Den optimerer automatisk på bilens rulleegenskaber, dæmpningseffekten og stabiliseringen. Så forbedrer den i øvrigt også din manøvredygtighed på trange pladser og sørger for, at du og bilen altid er placeret optimalt på vejen, uden at du går på kompromis med kørekomforten.

Vi glæder os virkelig til at give dig muligheden for at opleve den fabelagtige E-Klasse på helt tæt hold. Vi har dog ikke en eksakt dato klar for, hvornår den lander i vores showrooms, men vi forventer, at det sker på den anden side af sommeren. Indtil da kan du gå på opdagelse i vores billedgalleri og lad dig betage af den smukke og sofistikerede sedan, som pryder det smukke landskab. 

Collection
Tøj, accessories, ure
Tilbehør
Tagbokse, barnesæder, måtter
Plejemidler
Fælgrens, insektfjerner
Hjul og dæk
Tilbud på hjul og dæk

Book værksted

Værkstedstid
Service eller mekanisk reparation
Skadesbooking
Udbedring af en skade som ridser og buler
Book tid til hjulskift
Skift til vinterhjul og dæk

Book prøvetur i en Mercedes

Modeller
AMG Edition-modeller
Nye biler på lager
Leasing og finansiering
Digitale tjenester
Ladeløsninger
smart